Cada any cents de menors arriben sols a Espanya.

“Tot el món parla de nosaltres, però sense nosaltres”.

L’inici del seu viatge comença per raons molt diverses però en comú tenen un objectiu: viure.

“CUIDA DE TU GENTE” és una exposició que reuneix els resultats dels tallers realitzats entre el 1038 i el 2019 amb adolescents de l’Associació Superacció.

Al 2018, “Planeta Fotón, Cuida de tu gente” va ser un projecte de col·laboració amb El observatorio i facilitat per participants de la formació i “Un poquito tuyo” va ser el 2019, tots ells coordinats per Ainoha Valle.

A través d’una metodologia  lúdica i creativa es van utilitzar eines com la fotografia, les arts plàstiques i el treball corporal per narrar en primera persona la seva historia.

L’objectiu d’aquests tallers ha estat el de generar un espai de cura, integració i creació on poder expressar-se, prendre consciència i generar el seu propi pensament crític.

Els autors han mostrat la seva mirada del món apropant el seu imaginari i històries de visa, reflexionant sobre la seva identitat i compartint les seves experiències amb el grup a través de temes com l’esport, la família o el viatge.

L’exposició forma part del 4rt Ciclo Expositivo Joan Gomis 2020 – Fotografia participativa i solidaria, i pots veure-la de forma virtual al canal de Youtube Espai per la Pau:  https://www.youtube.com/watch?v=slSCGptdM-8

AUTORS (ordre alfabètic)

  • Autors 2018: Adbullah Dib Dib, Abderrahman El Antit ,Alhasan Dib Dib, Brahim Amelal, Chaymae Harakat, Darine Aoue,Hamza Sadik, Hicham El Fizaze, Imad Jahir, Lahcen Zoggagh, Lokman Faqih, Medoune Faty, Mehdi Marwan, Mohamed Tajja  y Haitam Dib.
  • Facilitadors: Laura Abad, Amanda Bernal, Eva Barton Luisa García,  Raquel Gueuse, Alberto Martín, David Martinez,  Lara Mazagatos, Maria Sanz, Joaquín Revuelta.
  • Disseny gràfic: Isthar Marcon.
  • Autors 2019: Ahmed Mansur, Ayoub El Arbaoui , Houssam Marzoug, Imbrahima Diallo, Juan José Moreno, Lhassen Amellal, Mohamed El Arboui, Mohamed Lamine Camara, Rachid El Attar.
  • Educadors: Mónica Marchesi, Natalia Serna, Zuhir Zammouri.
  • Disseny i coordinació:  Ainhoa Valle.