Històries de Superacció 1: Carmen*, la primera en no rendir-se

Home·Entradas·Competiciones, Historias de Superacció, Inserción, Sin categorizar, Triatlón·Històries de Superacció 1: Carmen*, la primera en no rendir-se

Katy la primera en no rendirse

Versió CAT (más abajo en castellano):

La Carmen té 20 anys i és d’origen bolivià. Va començar amb Superacció des de l’inici, quan el mes d’abril de 2013 van començar els cursos anuals de triatló. Ella pateix epilèpsia, i per aquest motiu sempre s’ha sentit molt protegida, i en general, o més concretament a dins del seu cap, sempre s’ha cregut menys capaç que altres persones per a assolir els seus reptes. 

Els primers dies li costava acabar tots els circuits i sempre calia acompanyar-la per animar-la a que continués: “No em trobo bé, necessito descansar, no puc córrer tant, això no és per a mi”. Però quan l’animàvem, sempre podia donar una mica més. En només tres mesos va anar millorant a gran velocitat.

Al fer les inscripcions al Triatló SERTRI de Badalona, a principis de juny, la Carmen ho va voler fer per relleus, ja que no veia clar participar en el triatló de manera individual. El mateix dia de la competició, degut a una baixa, li vam proposar fer el triatló individualment, i la sorpresa va ser quan va dir que sí!

Donem fe que la Carmen va patir, i molt, per acabar el recorregut. Va tenir el suport incondicional de la Raquel, una educadora, fins a l’últim moment.
Ho va donar tot fins el final, poc després que els nostres nois i noies tinguessin la idea d’anar a buscar-la per animar-la i per córrer al seu costat els últims metres fins a la línia d’arribada.

Després de veure-la patir, suar, somriure i plorar, podem confirmar que la Carmen és una campiona i que no va ser la última en arribar, sinó la primera a no rendirse.
També podem assegurar que som un gran equip.

Tot un exemple de SUPERACCIÓ. 

*noms inventats per protegir la identitat dels nois i noies de Superacció.

Versión ES (más arriba en catalán):

Carmen tiene 20 años y es de origen boliviano. Empezó con Superacció desde el inicio, cuando en el mes de abril de 2013 empezaron los cursos anuales de triatlón. Ella sufre epilepsia, y por este motivo siempre se ha sentido muy protegida, y en general, o más concretamente dentro de su cabeza, siempre se ha creído menos capaz que otras personas para lograr sus retos.

Los primeros días le costaba acabar todos los circuitos y siempre teníamos que acompañarla para animarla a que continuara: “No me encuentro bien, necesito descansar, no puedo correr tanto, ésto no es para mí”. Pero cuando la animábamos, siempre podía dar algo más. En sólo tres meses fue mejorando a gran velocidad.

Al hacer las inscripciones al Triatlón SERTRI de Badalona, a principios de junio, Carmen quiso hacerlo por relevos, ya que no veía claro participar en el triatlón de forma individual. El mismo día de la competición, debido a una baja, le propusimos hacer el triatlón individualmente, y la sorpresa fue ¡cuando dijo que sí! 

Damos fe que Carmen sufrió, y mucho, para acabar el recorrido. Tuvo el apoyo incondicional de Raquel, una educadora, hasta el último momento.
Lo dio todo hasta el final, poco después que nuestros chicos y chicas tuvieran la idea de ir a buscarla para animarla y para correr a su lado los últimos metros hasta la línea de llegada.

Después de verla sufrir, sudar, sonreír y llorar, podemos confirmar que Carmen es una campeona y que no fue la última en llegar, sino la primera en no rendirse.
También podemos asegurar que somos un gran equipo.

Tot un exemple de SUPERACCIÓ.