Els nostres Ambaixadors

Durant tota la trajectòria hem rebut el suport de persones molt conegudes dins el món del triatló, l’educació i l’esport. Gràcies al seu recolzament ha estat possible desenvolupar el nostre projecte

 

Marcel Zamora
Marcel ZamoraTriatleta professional
El 8 de juliol rebem la visita de Marcel Zamora. Marcel va voler acompanyar-nos dirigint un entrenament de running i oferint una xerrada posterior on va respondre pacientment a totes les preguntes dels nostres joves, que no aconseguien a creure les proeses d’aquest magnífic esportista.
Francesc i Anna Godoy
Francesc i Anna GodoyTriatletas professionals
En diverses ocasions ens van acompanyar Francesc Godoy i la seva germana Anna Godoy. Amb ells vam poder realitzar un entreno de running i un entreno de natació en el mar. A més, Francesc va aconseguir inscripcions per 5 participants en el Garmin Barcelona, i va col·laborar amb el grup el dia de la seva participació després de la seva pròpia competició que va córrer en nom de Superacció. Francesc s’ha convertit en un exemple d’admiració per als nostres nois i noies.
Dani Nafría
Dani NafríaParatriatleta
El paratriatleta va voler fer el seu últim entreno abans de viatjar al Mundial de Londres amb nosaltres. Amb ell sortim a córrer, i també va voler respondre als dubtes dels nostres xavals, que es van quedar impressionats de la seva capacitat de superació.
Cinto Ajram
Cinto AjramExpert en patrocinis esportius
Cinto Ajram va veure un reportatge en tv3 sobre Superacció i ens va contactar de forma immediata per oferir la seva ajuda desinteressada. Amb el seu coneixement i contactes dins del món esportiu Cinto ha creat una sèrie de campanyes de recaptació a favor de l’entitat, ajudant-nos a més amb la difusió del nostre projecte a les xarxes socials.
Robert Heras
Robert HerasCiclista
Un dels millors ciclistes del món col·labora amb el projecte, fa amb nosaltres tres sortides anuals amb bicicleta de muntanya, per acompanyar, motivar i conèixer als nostres joves. Tot un luxe comptar amb la seva col·laboració.
Pedro García Aguado
Pedro García AguadoEx-waterpolista olímpic i Coach.
Ens ha acompanyat en diverses sessions, entrenaments i competències. Sens dubte el seu testimoni és un bon exemple de Superació i a més arriba als nostres joves amb el cor a la mà.