Es preveu una alta participació de nois i noies d’entre 14 i 17 anys

La gran novetat de l’associació Superacció de cara a l’estiu és el Campus Olímpia Jove Triatló! Del 25 de juny al 27 de juliol, el CEM La Mar Bella acollirà jornades de 9.00 a 15.00 h. amb àpat diari inclòs, plenes d’activitats esportives, excursions i lleure. En primer lloc, aquest campus comptarà amb disciplines tan complementàries com el triatló i el ioga, però també hi haurà espai per als esports d’equip i els treballs manuals. Pel que fa al cost d’inscripció, és de 60 € per setmana.

Convé tenir present que el Campus Olímpia està orientat a noies i nois a partir de 14 anys. També cal recordar que el període d’inscripció començarà el dissabte, 21 d’abril, i conclourà el divendres, 22 de juny. A més a més, Superacció plantejarà, a partir del dilluns, 23 d’abril, la possibilitat de demanar ajudes econòmiques a l’Ajuntament de Barcelona per a joves d’entre 14 i 17 anys que formen part de famílies en situació de vulnerabilitat i que resideixen a la ciutat. Tant el tràmit de la inscripció com la petició de beques és important que es realitzin de forma presencial en l’oficina de Superacció, ubicada a la instal·lació de La Mar Bella. No obstant això, l’interessat pot demanar la informació que necessiti a l’associació, a través del correu electrònic superaccio@superaccio.org.

Campus Olímpia Jove s’estrenarà a la ciutat de Barcelona aquest 2018 amb el suport de l’organització El Consell. L’objectiu és augmentar l’oferta de l’oci i l’esport en una època que reclama més presència d’activitats per a infants i joves.