El centre d’acollida de Montgat, que està creat per l’Ajuntament de Barcelona i gestionat per Superacció, ha rebut una donació de roba esportiva i calçat per part de Wala, la cadena de botigues d’equipament esportiu, moda i calçat del grup Unipreus. Aquest material servirà perquè els quaranta joves que viuen actualment al centre puguin realitzar adequadament activitat física i esportiva durant el confinament.

En aquest centre, ubicat a Montgat en una casa de colònies llogada per l’Ajuntament de Barcelona, viuen aquest grup de nois i noies derivats per part de serveis socials. A part de comptar amb el servei de pernocta, menjador i bugaderia, se celebren activitats ludicoesportives que són coordinades per educadors amb gran experiència en el camp social i educatiu.

Entre el 70 i el 80 per cent dels usuaris d’aquest centre són migrants extutelats de la DGAIA, que van arribar de diferents països quan eren menors d’edat, però quan van complir la majoria d’edat es van quedar al carrer. Després del decret d’emergència, l’Ajuntament de Barcelona va activar un pla per crear aquest centre sota la gestió de Superacció.

Wala és una empresa amb una profunda sensibilitat social i ha mantingut una col·laboració molt estreta amb Superacció i els seus projectes amb joves en situació de vulnerabilitat, la qual cosa ha permès que en moltes ocasions els participants realitzin les activitats físiques i esportives amb la indumentària adequada.  Þ