Associació Solidària Superacció

Home·Associació Solidària Superacció

Marcel Zamora, Francesc Godoy i Roberto Heras són tres dels grans: Fes com ells i suma’t a l’Associació Solidària Superacció per arribar molt lluny

Fes-te soci/sòcia

Aquesta és una associació decididament diferent: gràcies al suport de persones com tu, molts nois i noies de Barcelona en risc d’exclusió poden construir-se un futur millor practicant un esport com el triatló, al qual d’una altra forma no tindrien accés.

Ningú millor que tu, sap que l’esport inspira valors essencials per al dia a dia i et pot canviar la vida. A Superacció aprofitem aquesta eina per ajudar els nostres nois i noies a guanyar autoestima perquè es vegin més capaços d’aconseguir el que volen, ajudant-los també amb qüestions com la companyonia i apuntant-los a cursos pràctics per tal que aconsegueixin una feina regular, millorin els estudis o tornin a l’escola, aquells que l’han abandonada.

La quota de l’Associació Solidària Superacció per ajudar persones de la teva mateixa ciutat que tenen dificultats, al mateix temps que accedeixes a un ampli ventall d’avantatges és de 19 €/mes.

Si formes part de l’Associació Solidària Superacció durant un any, un o una jove en risc podrà accedir a les nostres sessions de triatló i atenció educativa i psicològica especialitzada durant sis mesos.

 

Experiències

Amb la quota de soci de l’Associació Solidària Superacció, a més de recolzar una causa social, tens la possibilitat de federar-te (l’import de la quota federativa va a part) i participar en una sèrie d’experiències exclusives que organitzem amb regularitat:

  • Sortides mensuals amb esportistes professionals com Marcel Zamora, Francesc Godoy o Roberto Heras entre d’altres, per veure com ho fan els millors
  • Sessions de triatló amb els nostres nois i noies, una experiència que no defrauda a ningú
  • Sortides setmanals de trailrunning per Collserola amb el nostre entrenador, per fer equip i passar-ho bé
  • Activitats trimestrals annexes, com ara projeccions de pel·lícules, xerrades, presentacions de producte, sessions de ChiRunning, etc.
  • Subhastes de material esportiu, per obtenir material tècnic a un preu immillorable
  • Tallers de posada a punt de bicicletes, per guanyar independència als teus entrenaments i competicions

_MG_4408