El teu material ens cal…

Ens cal material per poder dur a terme la nostra Superacció dia a dia. Aquell pulsímetre que ja no es fa servir perquè l’hem renovat i queda aparcat per sempre; la bici que ens ha fet servei durant molts entrenaments i que potser hem renovat per una 29” o simplement material tècnic que es pugui encara utilitzar per a entrenar… Són objectes que per a nosaltres potser deixen de tenir valor però que per a les persones a qui intentem ajudar, són simplement inassolibles.

Si vols donar material en bon estat i que consideris que encara pot ser útil  per a entrenaments, deixa’ns les teves dades i contactarem amb tu per recollir-lo. De ben segur que algun esportista que no s’ho pot permetre, t’ho agrairà. I des de Superacció ens ajudaràs a millorar la qualitat diària dels nostres joves protagonistes.

    Dades de Contacte


    Motiu de Consulta

    FUNDACIÓN SUPER ACCIÓ SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

    He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.