Els entrenaments i tallers de l’Espai Superacció, de forma temporal a La Mar Bella

Mentre els participants de l’Associació Superacció treballen braç a braç per inaugurar l’Espai Superacció, ubicat al C/ Andrade, 171, els primers entrenaments de triatló d’aquest nou centre de dia ja se celebren de forma temporal al CEM La Mar Bella, conjuntament amb tallers d’ofici i reparació de bicicletes. També cedeixen les seves instal·lacions el Club Natació Barcelona i el CEM Júpiter, perquè els joves esportistes puguin gaudir de sessions de natació.

L’Espai Superacció és un somni a punt de convertir-se en realitat per a un conjunt de persones a partir de 14 anys que viuen en situació de vulnerabilitat per diferents motius de caràcter econòmic o social. Gràcies a la cooperació de tots ells a través de l’esport i d’una activitat tan important com la construcció d’un espai propi, Superacció fomenta valors com els hàbits saludables, l’autonomia, la companyonia i el compromís, entre altres.

Pròximament, es coneixerà la data d’inauguració de l’Espai Superacció: un centre obert a la integració dins la societat de joves en risc, que propiciarà un saludable intercanvi cultural.