El nostre equip

L’equip de Superacció està format per persones que compartim la mateixa passió per aquest projecte:

Zouhair Zammouri
Zouhair ZammouriEducador i triatleta
Impulsor de la idea de Superacció i president de l’associació, en ella combina la seva dues passions; l’educació social i el triatló. És entrenador i educador dels joves. Des de l’any 2008 participa en competicions de llarga distància. Quatre vegades Ironman, li agrada gaudir de l’esport i de les sensacions que li transmet aquesta pràctica.
Luis Carbajal
Luis CarbajalPsicòleg Gestalt
És psicòleg especialitzat en Gestalt i és el tresorer de Superacció. En la seva trajectòria ha anat modulant un estil personal d’entendre la psicoteràpia i el cos com a elements inseparables, explotant les seves ganes de ballar i d’expressar a través del moviment. És el coordinador i formador del Postgrau de Treball Corporal i de les sessions de formació expressiva, i dóna suport psicològic als participants que ho requereixin.
Artur Acevedo
Artur AcevedoPsicòleg
És psicòleg especialitzat en infància i és el secretari de l’associació. Apassionat del seu treball, el seu objectiu de destinar el màxim d’esforç a recolzar a aquells que més ho necessiten. En Superacció, a més de donar suport psicològic als participants que ho requereixin, imparteix les sessions d’expressió i plàstica “Triatló al Mur”.
Mónica Marchesi
Mónica MarchesiComunicadora i Coordinadora
Coneixedora del món de la comunicació estratègica enfocada en el desenvolupament comunitari i la gestió de projectes socials. És responsable de la coordinació de les activitats de Superacció. El centre del seu treball sempre ha estat la promoció de la persona i el canvi social a través de diferents eines i la educomunicació.
Natalia Serna
Natalia SernaEducadora esportiva
Graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Aventurera, apassionada del futbol i del surf amb experiència en el sector esportiu i social amb nens, nenes, joves i persones adultes pertanyents a diferents grups de població vulnerables (pobresa, drogodependència, diversitat funcional). Defensora de la inclusió en tots els àmbits, ja sigui l’oci, l’activitat física, l’esport, el sector laboral, etc.
Isabel Olivé
Isabel OlivéPsicòloga
És psicòloga especialitzada en atenció a la diversitat, per molts anys va treballar dins de l’equip d’assessorament i orientació psicopedagògica (EAP) en el Districte de Horta-Guinardó. Sempre ha tingut una gran sensibilitat i inquietud per oferir eines, tant psicològiques com a educatives, als joves amb els qui ha treballat. En Superacció, de manera voluntària, ofereix suport psicològic als participants i a l’equip d’educadors, quan ho necessiten o ho requereixen.
Miquel Vázquez
Miquel VázquezFormador i tallerista
Tècnic especialista en diverses disciplines relacionades amb la construcció, instal·lacions i el manteniment, generador d’infraestructures. Amant de l’esport, ho entén com a eina per canalitzar energies i equilibrar cos i ment.