L’associació ha celebrat dos tallers didàctics

Les inquietuds dels joves de l’Associació Superacció creixen més enllà de la passió per la bicicleta. Durant febrer i març, 18 d’aquests joves van participar en un taller de 12 h. impulsat per Planeta Fotón i impartit per una experta, Ainhoa Valle, amb l’objectiu de descobrir i millorar la tècnica fotogràfica. Aquest curs es va celebrar en el CEM La Mar Bella, seu de Superacció.

 La mostra sobre les millors instantànies realitzades durant el taller es va exposar dissabte, 6 d’abril, al costat del punt de recepció de La Mar Bella. Romandrà activa durant les pròximes setmanes.

 D’altra banda, un total d’11 joves de Superacció va participar en la realització d’un vídeo. Durant tres mesos, la instal·lació va acollir, de forma simultània al curs de fotografia, un altre enfocat a la matèria audiovisual. Aquest curs l’ha impulsat l’associació La Bretxa i l’ha impartit el professional Julián Espinosa. El mateix dissabte en què es va presentar la tria de fotos a La Mar Bella, també es va donar cabuda a una projecció final. Aquesta va tenir lloc en el mòdul de formació i va generar un diàleg fructífer sobre l’activitat completada pels joves participants.