Aquesta és una associació decididament diferent. Gràcies al suport de persones com tu, molts nois i noies de Barcelona en risc d’exclusió poden construir-se un futur millor practicant un esport com el triatló, al qual no tindrien accés d’una altra forma.

Ningú millor que tu, sap que l’esport inspira valors essencials per al dia a dia i et pot canviar la vida. A Superacció aprofitem aquesta eina per ajudar als nostres nois i noies a guanyar autoestima, perquè es vegin més capaços d’aconseguir coses, ajudant-los també amb la companyonia i inscrivint-los a cursos pràctics a què aconsegueixin una feina regular, millorin els estudis o tornin a l’escola aquells que l’han abandonada.

La quota de l’Associació Solidària Superacció permet ajudar a persones amb dificultats de la teva pròpia ciutat i accedir aun ampli ventall d’avantatges.

Si formes part de l’Associació Solidària Superacció durant un any, un o una jove en risc podrà accedir a les nostres sessions de triatló i atenció educativa i psicològica especialitzada durant sis mesos.

button-3

Experiències

Amb la quota de soci de l’Associació Solidària Superacció, a part de recolzar una causa social, tens la possibilitat de federar-te (l’import de la quota federativa va a part) i participar en una sèrie d’experiències exclusives que organitzem amb regularitat:

  • Sortides mensuals amb esportistes professionals com Marcel Zamora, Francesc Godoy o Roberto Heras entre d’altres, per veure com ho fan els millors!
  • Sessions de triatló amb els nostres nois i noies, una experiència que no defrauda a ningú
  • Sortides setmanals de trailrunning per Collserola amb el nostre entrenador, per fer equip i passar-ho bé
  • Activitats trimestrals annexes, com ara projeccions de pel·lícules, xerrades, presentacions de producte, sessions de ChiRunning, etc.
  • Subhastes de material esportiu, per obtenir material tècnic a preu immillorable
  • Tallers de posada a punt de bicicletes, per guanyar independència als teus entrenaments i competicions

Deixa’ns les teves dades i contactarem amb tu.

Dades de Contacte


Motiu de Consulta

FUNDACIÓN SUPER ACCIÓ SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.