Aquesta és una associació decididament diferent: gràcies al suport de persones com tu, molts nois i noies de Barcelona en risc d’exclusió poden construir-se un futur millor a través de l’esport, l’acompanyament emocional i l’educació.

Tu pots ser protagonista també de la nostra iniciativa.

Si et fas soci de Superacció durant un any, el teu import anirà en benefici directe a millorar la qualitat del dia a dia d’un dels nostres joves:

 • Aportació de 5€ mensuals = Compra de roba esportiva necessària que utilitzarà un dels nostres nois al centre, per les activitats.
 • Aportació de 10€ mensuals = Es cobreix la targeta de transport d’un dels nostres joves per poder accedir a les activitats dels centres.
 • Aportació de 15€ mensuals = Un dels nostres joves, accedeix a les nostres sessions esportives i atenció psicològica al centre.

Amb la quota de soci de Superacció, a més de donar suport a una causa social, obtindràs:

 • Descomptes i beneficis a totes les curses i reptes en què Superacció hi forma part o hi té participació.
 • La possibilitat de compartir entrenaments de Superacció amb els nostres joves.
 • Descomptes de les empreses col.laboradores i afins a Superacció.
 • Més avantatges que t’anirem informant puntualment.

Si vols més informació:

Fes-te soci/sòcia

  Com ens has conegut?

  Comentaris

  *Camp obligatòri

  Associació Superacció com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar-li d'alta com a soci. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

  He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per gestionar la meva alta com a soci de l'entitat. .