Aquest espai és una iniciativa de Luis Carbajal i Artur Acevedo, després d’anys de recerca i creació juntament amb molts professionals de l’àmbit del treball terapèutic, creatiu, i sobretot vinculats al cos com a punt de partida.

Vol ser un lloc on poder experimentar al cos com a vehicle d’aprenentatge i motor de la presa de consciència. Partint de la línia de treball corporal integratiu expressiu que se impart al  postgrau del TCI. En aquest espai es potenciaran trobades i propostes tant puntuals com continuades en el temps on poder aprofundir en les diferents maneres d’abordar el cos.

Aquestes propostes son tant  per els nois de superacció com per als alumnes del postgrau i els socis de superacció i tota persona que vulgui compartir temps i spai amb nosaltres.

Esteu tots convidats i convidades a participar d’aquest projecte multidisciplinari que té moltes ganes de créixer en companyia de tots vosaltres!
D’entrada parteix amb la formació en Treball Corporal Integratiu (creat al 1999 per Luis Carbajal), com a eix vertebrador, així com amb les classes obertes d’aquest mètode de treball.

Dintre d’aquest espai hi son incloses les classes obertes del dijous a “Punto de encuentro” (Viladomat 152, 1er pis) de 10,30 a 12 i de 19 a 20,30.

Si voleu participar en alguna de les activitats expressives, si voleu coneixer més a fons de que es tracta o bé si esteu interessats en què us creem una activitat personal per la vostre empresa, associació, …. Enviens un email al contacte

Contacte