L’Escola Pia de Mataró i el Futsal Escola Pia Mataró a través de Humanity Wings, el passat mes de novembre van fer una donació de roba esportiva per Superacció a Barcelona, on posteriorment nosaltres ens vam encarregar de classificar-la i donar-la als joves que per les seves activitats i el seu dia a dia més la necessitessin.

Aquest passat de desembre, ens van fer una segona donació per el nostre projecte de Tenerife on ho vam poder repartir roba entre els refudiats de Las Canteras. 

Humanity Wings, és una associació que treballa pels drets dels refugiats i migrants. Va sorgir d’un treball de recerca de dos alumnes de l’escola, i avui en dia està formada per la solidaritat de molts joves i més de 100 socis. L’objectiu és clar: conscienciar i actuar mitjançant projectes i xerrades, no només a Catalunya, sino també a Grècia, Sèrbia, o qualsevol altre país que ho necessiti.

I avui al costat de Superacció volem agrair la seva col.laboració i la tasca tant important que realitzen i que des de Superacció ens sentim tant identificats.

Gràcies per la vostre solidaritat!.