És estiu, estem en ple mes de juliol i…, els nostres nois de Superacció ho saben! Amb les temperatures que s’han registrat aquests últims dies, el que més ve de gust ara és estar a la platja, prendre un bany i gaudir amb els amics de sempre.

Nosaltres hem estat organitzant el nostre propi pla, al pur estil Superacció! Hem signat un conveni amb l’Escola Nàutica Cara al Vent de Vilassar de Mar per organitzar un seguit d’activitats lúdiques aquest estiu. Els nostres joves ens ho estaven demanant! I és que…, què hi ha millor que una escapada a la Costa del Maresme?

Un cop a la setmana ens desplaçarem fins al litoral de la comarca per gaudir i fer esport. Estem preparant moltes activitats per exercitar-nos i aprofitar al màxim aquesta experiència, que estem convençuts serà molt beneficiosa per als nostres joves. Estar a l’aire lliure mentre aprenem junts és una bona oportunitat per ells de provar nous hobbies i activitats, i fins i tot apassionar-se per l’ofici de la vela. I a més a més de la mà de professionals, com Cara al Vent, que ensenyen als nostres joves l’experiència única de navegar amb un veler.

Des de Superacció estem molt agraïts amb l’oportunitat que Cara al Vent dóna als nostres joves, d’apropament al mar a través de la vela.