Col·labora i vesteix-te de solidaritat amb Columbia i Titan Desert

El Showroom solidari de Superacció és el moment ideal per compartir amb tots els coneguts, amics i amigues de Superacció, i totes aquelles persones solidàries que s’animen a participar de l’esdeveniment. En aquesta ocasió, i amb motiu de l’últim showroom que s’organitzarà, hi col·laboraran Columbia i Titan Desert com en els anteriors d’aquesta temporada 2021.

És una oportunitat única per aconseguir grans descomptes en moda d’home, dona i nens, i aprofitar la liquidació de mostraris de temporada amb descomptes únics. A més a més, com a novetat exclusiva i per gaudir d’aquest últim esdeveniment, s’oferiran preus únics d’escàndol a 10€, 30€ , 60€ i fins a 80€ les jaquetes més tècniques, fins a exhaurir existències. El millor de tot, és que tots els beneficis de les vendes aniran destinades íntegrament a Superacció i al desenvolupament dels seus projectes i activitats.

Els nostres joves seran els principals organitzadors de l’esdeveniment, com a una iniciativa més de la que formaran part i de la que podran aprendre i desenvolupar habilitats que els servirà per al dia de demà.

No t’ho pensis! Vine a gaudir de l’últim Showroom solidari de Superacció amb Columbia i Titan Desert del pròxim 25 al 28 de novembre de 10h a 20h al CEM La Mar Bella.

La botiga Pop-Up comptarà amb tots els protocols establerts i vigents de la Covid-19.

Adreça:
CEM LA MAR BELLA
Avda. Litoral 86-96, Barcelona