Aquest cap de setmana se celebra l’esperada Marnatón eDreams a Cadaqués. La ruta passarà per Caials, Cap de Creus i Port Lligat amb diferents distàncies per a tots els nivells.
En aquesta Marnatón es podrà gaudir de nedar en aigües obertes i cristal·lines en un dels paradisos més increïbles i idíl·lics de la Costa Brava.
La prestigiosa marca de neoprens, accessoris i vestits de bany HEAD és un dels sponsors oficials d’aquesta copa Marnatón, i aquest any la seva participació compta amb un valor afegit, amb Superacció. 

HEAD i Marnatón s’han associat amb Superacció, en aquesta novena edició de Cadaqués i a la resta de les Copes, per crear la campanya «Dóna una segona vida al teu neoprè». 

En què consisteix? Desde HEAD, Marnaton i Superacció, animem a tots els que hi vagin i participin de l’esdeveniment a portar els seus neoprens vells o que ja no utilitzin, per donar-los als nostres joves de Superacció.  

Ajudant així a que els nostres nois i noies puguin gaudir i fer els seus entrenaments i activitats en aigues obertes que fem durnat l’any. 

No importa ni la marca ni la talla dels neoprens, a Superacció segur que li podrem donar ús.
Per tant estem molt agraits amb Marnatón i HEAD per ajudar-nos a fer aquesta campanya i a col.laborar amb la nostre entitat.

Recorda: Si vens a qualsevol esdeveniment de Marnaton, porta el teu neoprè antic i deixa’l a l’estand de Head.