A Superacció ja ens estem preparant per el voluntariat amb Marnaton. El pròxim dissabte 30 d’octubre estarem celebrant a Barcelona l’ultima edició d’aquest 2021.

El millor de tot és que no ho farem sols un cop més, ja que Head, l’empresa austríaca de roba esportiva, estarà col·laborant amb nosaltres. Aquesta iniciativa es va estrenar quan la firma va fer una donació de neoprens a Superacció a la primavera, i des de llavors, el seu compromís ha seguit ferm amb els nostres joves i les seves necessitats.

La col·laboració anima a tots els participants a fer la donació del seu antic neoprè. D’aquesta manera podran obtenir, gràcies a Marnaton, un descompte de 5€ en qualssevol Marnaton de la propera temporada 2022 en la que vulguin participar. A més a més, si compren un neoprè nou a la botiga TRI FOR FUN, obtindran unes ulleres ZOGGS de regal.

Posteriorment, els neoprens seran utilitzats pels nostres joves de l’associació, que seran els encarregats de donar-los una segona vida i utilitzar-los per totes aquelles activitats que duguin a terme i tant necessàries per la nostre metodologia.

Amb aquesta iniciativa volem que els nostres joves entenguin el sentit de les segones oportunitats i la importància de donar utilitat i valor a aquelles coses que la mereixen.

Des de Superacció, ens sentim orgullosos i agraïts a iniciatives i col.laboracions com Head i Marnaton per impulsar i confiar en el nostre projecte. ¡GRÀCIES!