Formació Expressiva i Personal a través del cos.

La formació en qüestió de treball corporal integratiu neix amb la intenció de generar un espai on la persona pugui conèixer diferents eines de treball corporal amb un clar objectiu de formació personal: utilitzar el cos com a vehicle per a l’aprofundiment en el coneixement d’un mateix.

Es basa en l’intercanvi d’un nodrit equip de professionals de l’àmbit corporal i terapèutic que ofereixen els seus coneixements perquè la persona tingui tot un any de procés personal a través del cos. Per a més informació pots visitar la pàgina de Punto de Encuentro.

Informació pràctica

Obert el procés de matriculació per a la nova promoció de TCI-Carbajal, aviat sortiran les dates! 18 caps de setmana de gener del 2022 a juny del 2023 places limitades. És necessària una entrevista personal per accedir a la formació:  sol·licita entrevista!

Objectius

Un dels objectius principals és el desenvolupament personal a través del coneixement d’un mateix, utilitzant com a eina principal el cos. Per això, presentem una sèrie de treballs eminentment corporals des de diferents enfocaments i de cara a diferents professionals.

A través de l’experiència es pot obtenir un bagatge personal que ofereixi a cadascú una comprensió global de si mateix integrant aspectes físics, psíquics i emocionals. El fil conductor és el mateix procés personal.

Aquesta major comprensió i afinament de la sensibilitat és molt útil a l’hora d’aplicar-ho a la nostra vida quotidiana, en el nostre treball, en les nostres relacions i en l’entorn que ens envolta. L’altre objectiu principal és desenvolupar un espai on aprendre a treballar l’àmbit expressiu en grup, mitjançant diferents tècniques tant del camp de l’expressió corporal, com de l’àmbit terapèutic. També busquem l’enriquiment personal mitjançant la integració de diferents enfocaments i tècniques perquè la persona pugui crear la seva pròpia estratègia a l’hora d’abordar els seus problemes.

Metodologia i estructura

Aquest postgrau, amb el reconeixement del INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya), comença a l’octubre i finalitza al novembre, amb una trobada de finalització de setmana cada 4 o 3 setmanes aproximadament. El total d’hores de la formació és de:

  • 232 h. presencials
  • 25 h. no presencials
  • 13 h. semipresencials

Avaluació final i diplomes

Els alumnes que, un cop finalitzat el postgrau, hagin demostrat un bon aprofitament del curs i hagin assistit a un mínim del 80% del total de la formació, hagin presentat la memòria continuada que es demana després de cada trobada i hagin realitzat la classe d’expressió corporal, obtindran el títol del postgrau (si són diplomats o llicenciats) o el diploma d’Extensió Universitària (si no tenen aquesta titulació), atorgat pel INEFC. També un Diploma de Formació en Treball Corporal Integratiu.

Ubicació dels cursos

Instal·lacions Punt de Trobada
C/ Viladomat 152, 1º (entre Aragó i Consell de Cent)
Metro: Urgell i Rocafort. 08015 Barcelona.

Instal·lacions de l’INEFC 
Avda. del Estadi s/n 08038 Barcelona

Masia “La Plana”
Calle Afores, S/N, 08273 Santa Maria d’Oló