Del 28 de juny al 30 de juliol, Superacció celebra la nova edició del Campus Olímpia Jove Triatló al CEM La Mar Bella, per a joves d’entre 14 i 17 anys.

El projecte promou durant l’estiu la inserció i la inclusió social dels joves a través de la pràctica esportiva, amb el suport de diferents administracions i entitats.

El campus se celebrarà de forma regular al CEM La Mar Bella -evidentment, amb itineraris i jornades fora la instal·lació- i està orientat a joves nascuts entre el 2004 i el 2008. Les jornades del campus serà de 9.00 a 15.00 h., de dilluns a divendres. Un programa intensiu d’activitats amb vocació esportiva i educativa amb el triatló com a activitat troncal complementada amb una sèrie de mètodes i tècniques coma ara l’expressió corporal, el ioga o el ball. El campus inclou també un àpat diari per a tots els i les participants.

Per a preinscriure’s i sol·licitar ajuda econòmica a l’Ajuntament de Barcelona, cal contactar amb nosaltres enviant un correu a superaccio@superaccio.org o trucar al 683461901.


Cal tenir en compte que només poden sol·licitar ajuda econòmica les famílies que estiguin empadronades a Barcelona. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres.

Preinscripcions: https://bit.ly/3dAlZL1

Preinscripcions