En Zouhair, fundador de Superacció, aquest any ha tingut l’oportunitat de participar en la taula rodona anual del Programa Sirius junt amb un grup d’experts europeus. Gràcies a Miquel Àngel Essomba, director de la càtedra d’educació comunitària de la UAB – ERDISC i coordinador del programa Sírius qui ens ha donat a conèixer i connectat amb el programa.

El programa Sirius és una xarxa formada per 50 organitzacions europees i present en 20 països que té com a objectiu l’anàlisi  de programes i polítiques sobre immigració i educació.

Es treballa sobre el projecte Pear Learning Review, on professionals d’altres països són acollits per valorar externament els projectes de joves immigrants i d’educació que es fan en centres com Superacció. En aquest cas va ser la Universitat Autónoma de Barcelona qui es va encarregar de fer la visita d’acollida.

Amb aquestes visites i acollides es crea un informe que es trasllada a la Comissió Europea en temes d’educació.

Vam concloure la jornada molt contents i agraïts de poder ensenyar al món el model educatiu de Superacció i la realitat dels joves que conformen la associació.