El passat 19 de novembre es va celebrar l’assemblea a la Casa Golferichs de Barcelona que va decidir que Superacció passa a formar part oficialment de la Federacció d’Entitats Catalanes d’Acció Social.

La votació va estar a favor per unanimitat, i vam rebre l’aval de les entitats Casal dels Infants i Espai d’Inclusió del Nucli Antic.

Rosa Balaguer, directora del Casal dels Infants ha valorat les col·laboracions habituals que es mantenen amb Superacció i el bon resultat de l’esport com a eina d’inclusió.

La representant, Sara de Superacció ha agraït l’oportunitat de formar part a l’ECAS, que en un primer moment es va complicar degut a la incidència política pel que fa a la lluita per a la reforma del reglament d’estrangeria que permet que els joves extutelats puguin accedir més fàcilment a la seva regularització. A més, ha explicat que més del 60% dels joves que actualment formen part de Superacció són joves extutelats, però que podrien ser més tenint en compte els que han estat tutelats en altres CCAA.

Per últim ha donat un missatge d’ànim i lluita per totes les entitats a seguir influint en els diferents governs amb la metodologia de l’entitat.