Transpyr Coast to Coast és un gran repte del món de l’esport on la superació, l’estratègia i el descobriment de nous paisatges i rutes són els protagonistes de les diferents etapes de més de 18.000 metres de desnivell que componen aquesta carrera, considerada una de les 10 millors del món.

Una autèntica missió pels Pirineus, de mar a mar, en només set dies.

Aire lliure, bicicletes, esport, constància, natura, superar-se, etc., són paraules que defineixen també els valors i filosofia de Superacció i de Probike, per això no podíem faltar en aquest gran repte esportiu.

Transpyr Coast to Coast s’uneix a la iniciativa de Superacció de treball amb joves en risc d’exclusió social, apostant per el projecte en un any molt importnat en el que per primera vegada la ruta anirà de nord a sud i de oest a est, creuant França i Catalunya. 

Així doncs, els nostres joves col·laboraran en fer possible aquesta ruta. Com?

Per una banda serem voluntaris, ajudant a l’organització i assegurant que els participants puguin gaudir d’aquesta carrera sense problemes.

Per l’altra banda viurem aquesta gran activitat esportiva des de dins, participant en les diferents etapes i rutes que sumen un total d’entre 750 i 1.000 kilòmetres. Amb aquest grup es sumen els nostres amics i col·laboradors de Probike, botiga especialitzada en el món de la bicicleta de Barcelona.

El lligam entre Probike i Superacció ve des dels inicis de l’entitat. I aquesta vegada va més enllà ajudant als nostres joves a poder participar d’aquest repte.

En els més de trenta anys de vida de Probike, sempre ha promogut la solidaritat i la inclusió en els seus valors, a través de moltíssims projectes perquè al cap i a la fi el ciclisme és per tots i totes, sense excepció.

Cada cop queda menys i estem molt impacients per viure aquesta gran experiència on professionals de l’esport i amants de la natura es reuneixen per fer possible aquesta superació tan emocionant.

Info: https://www.transpyr.com/