Considerada una de les 10 millors carreres del món, la Transpyr Coast to Coast ha donat el seu tret de sortida amb èxit. Es tracta d’una missió autèntica on els nois posen a prova la seva resistència i superació, valors que representen la veritable essència de Superacció.

Els nostres joves ja han començat a obrir-se camí en aquesta ruta de nord a sud i d’oest a est creuant França i Catalunya a través dels Pirineus. Ells tenen clara la seva missió: fer un recorregut de mar a mar i en només set dies. Ho aconseguiran?

Doncs, sembla ser que sí! Etapa rere etapa, estan deixant veure el seu esperit de motivació i superació, vencent cada un dels obstacles i posant en cada pas una intenció que els empeny a seguir endavant.

Ahir van arribar, a la fi, a la quinta etapa, tot un repte superat amb escreix! Ells ja estan de tornada a Espanya i es dirigeixen cap al sisè tram. Ens confessen que l’esgotament  comença a notar-se, però la seva motivació i força de voluntat és encara més gran.

Com a voluntaris i participants en aquesta cursa, no podem estar més orgullosos d’ells i de tot el que han aconseguit fins ara. Veritablement, s’han convertit en tot un exemple de Superacció.