Etapa rere etapa, els nois de Superacció no ens van deixar de sorprendre. La tenacitat i les ganes de superar-se a si mateixos són tan grans que van aconseguir fer allò que molts creiem impossible: recórrer un total d’entre 750 kilòmetres en tan sols set dies en una de les 10 millors carreres del món, la Transpyr Coast to Coast.

Pels nostres joves aquesta experiència ha suposat una proba extrema que, veritablement posa en qüestió la seva motivació i voluntat de seguir endavant. Malgrat això, van demostrar que res els pot aturar. Per ells, la Transpyr Coast to Coast no va ser només una simple carrera, sinó que va suposar un gran repte ja superat per aconseguir els seus objectius personals i seguir ampliant els seus horitzons.

Tot l’equip de Superacció reconeixem que tenim un gran compromís amb tots ells. Des del primer moment, els hem proporcionat totes les eines necessàries perquè poguessin assolir tots el seus objectius i es demostressin a si mateixos de tot el que eren capaços d’aconseguir.

Per poder recolzar-los durant tots els trams i que més joves poguessin viure l’experiència de la Transpyr, van formar un grup de voluntaris per ajudar l’organització des de dintre i assegurar-nos que tot transcorria amb la millor de les normalitats. Sens dubte, ha suposat un treball excepcional per part de tots i cadascun dels integrants del grup. Això, també ens ha permès a nosaltres com a organització viure l’aventura des de diferents àmbits i sentir de prop tota l’emoció que els nostres nois estan vivint en aquesta experiència sense precedents.