Qui som?

Superacció és una iniciativa sense ànim de lucre que neix a Barcelona a principis del 2013 i està integrada per professionals dins els seus àmbits d’actuació que, de forma desinteressada, s’impliquen perquè aquest projecte pugui dur-se a terme.

Concretament, el treball i l’entrenament del triatló ens serveix com a vehicle per col·laborar amb els joves que, per diferents motius, han estat maltractats pel “sistema”, o no han tingut oportunitat de conèixer o desenvolupar els estris necessaris per poder adaptar-se.

I no només el triatló!! Un constant programa d’activitats, relacionades totes elles amb l’activitat física i artística, són les vies que, de la mà d’especialistes en cada sector, ens ajuda a, d’una banda trencar estereotips, i d’altra participar del creixement i de l’adaptació d’aquests i aquestes joves de diferents condicions i cultures.

Superacció compta amb el patrocini i la col·laboració d’entitats privades i institucions públiques que fan possible que, gràcies al seu suport, aquest projecte pugui ser una realitat.

Superacció està integrada en el grup El Consell, de la mà d’altres entitats del prestigi i experiència en la relació amb els joves com el CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona), la FEEB (Fundació per a l’Educació i l’Esport de Barcelona) o ISSO (Observatori Sociològic Internacional de l’Esport). Per això, avui Superacció es presenta com una entitat que ofereix un treball de qualitat i, de manera molt especial, amb un alt contingut en valors a través de l’activitat esportiva.

Actualment, Superacció està estenent el seu àmbit d’actuació a escala nacional i internacional, amb programes actius a Barcelona i a Mèxic.

Observar l’èxit assolit en la difusió dels valors de Superacció a les persones que són l’objectiu de la nostra activitat. Això és el que ens motiva a impulsar aquest projecte que dia a dia va avançant!

Projectes

Basem el nostre treball en dos grans projectes:

Valors

Donar a conèixer els nostres valors i  veure com les persones integrants del projecte són capaces de moure altres persones ajudar als que ens necessiten. Això és el que defineix el principal valor de Superacció: Humanitat

Els valors que Superacció promou amb les seves activitats i projectes són:

  • La superació personal
  • La gestió del fracàs i les pors
  • L’autoestima
  • La cultura de l’esforç i la disciplina
  • La convivència i el respecte
  • El treball en equip i la cooperació
  • La igualtat d’oportunitats
  • La motivació per la millora continua
  • La sana competència
  • Els hàbits d’higiene i nutrició

Tot el qui participa en el projecte Superacció (integrants de l’equip, ambaixadors, esponsors…) respecta aquests valors intrínsecs de la nostra iniciativa.